Mobildekning i Norge

Norge er generelt kjent for å ha meget god mobildekning. Dekningsnettet er under stadig utbygging og det er en trygghet å vite at vi har et godt mobilnett rundt oss. Faktisk har 99,4 % av befolkningen i Norge 4G-dekning. Det er ganske mye og mer i forhold til de fleste andre land.

Noe annet som har blitt mer og mer viktig for det norske folk, er dekningen når du skal ut på vandring, ta toget eller kanskje reise på hytta. Heldigvis er dekningen godt utbygd også her, hvilket betyr at du kan sende dine flotte turbilder hjem til venner og kjente.

Underholdning på turen

Mobilen er ikke bare et nyttig hjelpemiddel på tur, men også til god bruk for underholdning. Etter en lang og trettende vandring kan det være behagelig å slenge seg nedpå å for å slappe av litt og tenke gjennom dagens vandring. En deilig avkobling er å spille på mobilen. Nå som dekningen er så god som den er her i landet, så er online casinospill blitt veldig populært. Kanskje du også kan vinne litt penger mens du spiller? Hva er vel en bedre slutt på en deilig vandringstur enn akkurat det? Logg deg inn på Videoslots.com og se om du har flaks i dag.

Tilgjengelig uansett hvor du er

Med så god dekning rundt om i landet vårt er det betryggende å vite at vi er tilgjengelige når det skulle være, og uansett hvor vi befinner oss. Enten du vil oppdatere sosiale medier fra ferien i fjellet, som har blitt mer og mer vanlig, eller ringe hjem etter en lang dag vekke fra familien din, kan du stole på at dekningen er der. Det er ytterst få plasser i Norge som i dag ikke har mobildekning, og vi er derfor svært heldige. Mobilen fungerer i dag som både kommunikasjonsmiddel, kart, underholdning og spillkonsoll, for å nevne noen få bruksmidler.